Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#16 Wysłany: 2014-11-22, 22:30
kornel91, a nie prościej przerobić sobie swojego Pelikana od Pro Aqua na takiego na dwa zegarki ? Troszkę pianki i gotowe, kasa zostaje w kieszeni. W to pudełko spokojnie wejdą min dwa zegarki a i 3 też powinny wejść
Tomek, po Twoim wcześniejszym poście zdjąłem pudełko właśnie od DB żeby zobaczyć, też o tym pomyślałem
Żeby 3 zegarki weszły będzie ciężko ale dwa spokojnie. Tylko trzeba je bardziej płasko rozłożyć na poduszce Jutro zmierzę ten środek na spokojnie i zobaczę
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#18 Wysłany: 2014-11-22, 22:47
kornel91, jak będziesz zabierał je tylko do pracy - takie etui za $10 /2szt spokojnie wystarczy. I na pewno będzie praktyczniejsze a zegarka w tym nie zniszczysz. Problem będzie tylko z G-Shockiem, bo do tego się ni wuja nie zmieści ..
A na wakacje dwa etui plus przerobione pudło od DB i masz 4 zegarki ze sobą
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#22 Wysłany: 2014-11-23, 01:21
ale Panowie, tak jak pisał ten co musi odejść, trochę pianki i nożyk do tapet i puedełko na 2 zegarki gotowe - oczywiście jak ktoś ma pudełko z DB
przerobiłem swoje i jest gites a firmowa pianka gdzieś sie wala po szafie z zegarkami
poza tym nosić Gshocka w pudełku
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#25 Wysłany: 2014-11-23, 12:52
Remik napisał/a:
tylko nie wiem jak z szipem
Szip prawie 3 razy tyle, co koszt pudełka
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#26 Wysłany: 2014-11-23, 13:34
kornel91 napisał/a:
No bo zdjęcia to raczej nie zobaczę jak Ci wyszło
jasnowidz jaki czy co graj w totka
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.