Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#19 Wysłany: 2010-04-07, 21:39
Kurde bym sobie zmodowal zombika limonkowego ciekawe czy gdzies kupie tarcze - reszte mam (czarnego Monstera) a bezel sobie bym przemalowal ???
tylko gdzie taka tarcze z czarnym insertem kupic ?
Rację Ci oddaję Maxio, poszukałem wieczorem na WUS - czerwony rzeczywiście chodził za chore pieniądze.
Buraczki za $400 z groszem to nie taka straszna cena w sumie. Z drugiej strony jednak to tylko (albo AŻ) Monster. Ciekawe jak to PVD się zachowuje..
ps. raju, co za oznaczenie - SZEN007 ??? Będzie grał w nowym Bondzie na moje
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Jakikolwiek by kolor tarczy nie był - to i tak mi monster nie podchodzi. Przymierzałem się do pomarańczki, ale zupełnie mi nie pasuje ów "potworny" bezel.
_________________ "Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
Blaz [Usunięty]
#24 Wysłany: 2010-04-08, 08:00
corten napisał/a:
Ciekawe jak to PVD się zachowuje..
ps. raju, co za oznaczenie - SZEN007 ??? Będzie grał w nowym Bondzie na moje
Jeśli rację ma Arek i to taka sama powłoka PVD, którą widzieliśmy na żywca, to... z dala od takiego Monstera! Świeciła się ta powłoka jak psu jajca. Coś ohydnego. Najgorzej wyglądająca powłoka PVD jaką w życiu widziałem.