Sorry ale to wszystko kiepskie jak kupa po jagodach. Jedynie ten typ co Tomek pisze jest ok tylko cena odstrasza. Inaczej nie spasujesz tak dokładnie paska a te blaszki to nawet szkoda tych kilku złotych.
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#19 Wysłany: 2014-08-18, 17:05
kornel91, Na blaszane- zgoda- zwłaszcza przy takim grubym pachu bedzie to psuło cały efekt
Ale rodzaj zapięcia to już kwestia indywidualnie pojetej wygody i upodobań- ja przykładowo zawsze mam problem ze sprawnym zapinaniem i rozpinaniem motylków w zegarkach które mierzę, więc wolę takie bardziej 'bransoletowe'
Machu, ja nie mówię, że to musi być motylek. Może być fajne zapięcie bransoletowe tylko musi być trochę mikro regulacji bo inaczej paska dokładnie nie zrobisz co do 5 mm Tym bardziej, że każda skóra inaczej się układa.
[ Dodano: 2014-08-18, 18:09 ] Tomek, to pisz do Stenka pewnie mają a jak nie to Łukasz załatwi.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos