Kadarius rewelacja!
Zarówno zegarki jak i sposób przechowywania/prezentacji super. Mi ze względów lokalowych to najbardziej spodobały się styropianki. Po czym są te wytłoczki styropianowe? Można gdzieś takie kupić?
Po czym są te wytłoczki styropianowe? Można gdzieś takie kupić?
mnihu te tacki są po zegarkach
w znajomej hurtowni gdzie sprzedają jakieś gówna mają właśnie takie tacki i kilku kumotrów już się w nie zaopatrzyło!
kupić ich nie można ale można je dostać w prezencie - problemem jest podjechanie do hurtowni (strasznie mi do niej nie po drodze i bywam tam raz na 2 miesiące góra) oraz opłacenie kosztów przesyłki pocztowej - poza tym są one za free
O wielki Kadariusie!
Jakby była taka możliwość to bardzo chętnie bym przyjął kilka takich tacek, jakieś 5 sztuk. Pokrywam wszelakie możliwe koszta . Jakby coś się skrystalizowało to proszę o dane do przelewu na priv.
O wielki Kadariusie!
Jakby była taka możliwość to bardzo chętnie bym przyjął kilka takich tacek, jakieś 5 sztuk. Pokrywam wszelakie możliwe koszta . Jakby coś się skrystalizowało to proszę o dane do przelewu na priv.
jak będę miał te tacki to ci wyślę - puść mi PW z adresem do wysyłki a jak wyślę to ci podeślę numer konta i kwotę za przesyłkę
BTW lepiej wziąć więcej bo tacki lekkie a płaci się za paczkę do 0,5 kg więc się zastanów czy nie potrzebujesz więcej.
#23 Wysłany: 2010-03-12, 21:29
a to ta hurtownia w Warszawie??Bo przecież Mnihu też jest z Wawy
a przelicznik na miejsce zegarkowe jest całkiem miarodajne - przecież chodzi o to żeby rozsądnie wydać ciężko zarobione dutki . A drogo kupić i źle się ożenić każdy głupi potrafi
#28 Wysłany: 2010-03-15, 21:44
Słuszna uwaga, bo ja zawsze czytam metki w hipermarkecie, bo z nich właśnie wiem czy jednostkowo to produkt w półkilogramowym słoiku jest tańszy czy droższy od tego w słoiku kilogramowym.