Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#16 Wysłany: 2010-03-08, 11:36
pisar napisał/a:
Musialbym spytac czy robienie kazdej innej przejdzie...
No powiem ci ze mialem i 190 i 210 i roznica jest...mam juz ponad 2 lata koszulke i smiga pieknie : )
A ile placiliscie za jedna gola koszulke?
I ile wyszlo za jedna w sumie z wykonaniem?
...koszulka T-shitr była po 25 zł na gotowo
...koszulka POLO była po 45 zł na gotowo
...każda indywidualna - nie ma takiej drugiej i to jest w tym wszystkim najlepsze
...a zadałem to pytanie, bo mam dojście do kolesia, który mi zrobi takie cuda bez mrugnięcia okiem. Z resztą pierwsza edycja też przez moje ręce przechodziła . Jak pogadam to pewnie te lepsze koszulki też znajdzie, tylko nie wiem wiela będą kosztować
Maxio spoko...ceny zblizone.U mnie wychodzilo po ok. 35pln (lub 32pln, nie pamietam juz) za koszulke juz z nadrugiem (sito kolorowe-3 kolory).
Wiec drozej ale pewnie przez sito no i koszulka swietnej jakosci.
Jak by moi nie zrobili indywidualnych to moze ja zalatwie koszulki a Ty nadruki.
Fajnu jak by byly koszulki ktore przetrwaja wiceja niz 1 czy 2 sezony.
Tak czy siak sprawa jest do obgadania jak juz bedziemy robic.
Jak co pamietaj o mnie zanim zapadna decyzje.