Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#18 Wysłany: 2010-02-22, 10:13
kubama napisał/a:
Ale co on ma za wazór na tarczy? Czy to są penisy?
...penisy, nie penisy - nie ważne - jak dla mnie, nie wygląda to to dobrze. Jakoś czarne na czarnym nie jest dobrym pomysłem w odbiorze (no chyba, że jest to czarna na czarnej w filmach o niesprecyzowanej fabule).
...a co do naśladowania, to chyba jednak cos tamm przypomina
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#22 Wysłany: 2010-02-22, 10:34
kubama napisał/a:
No pewnie, zdecydowanie lepsze są kontrastowe konfiguracje - czarne na białym albo białe na czarnym. 8)
...no i wymyslił 8)
Blaz [Usunięty]
#23 Wysłany: 2010-02-22, 10:38
Odrzućcie kumotrzy te uprzedzenia rasowe! To właśnie o to chodzi, że nie ma być prawie nic widać, bo to w końcu styl "stealth" jest.
Jako że jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego zegarka do mojej czarnej klamry SC, która do mnie leci, zwrócił moją uwagę ten TAO. I powiem, że gdy zobaczyłem go na tej fotce, to mnie po prostu w nery walnęło:
Fajna prezentacja!
Mam od jakiegos czasu straszna zajawke na takie czarne zegarki.
Co to za model hamiltona z tymi pomaranczowymi wskazowkami i indeksami jesli mozna spytac??