1. Za duże cyfry minutowe
2. "12" za blisko trójkąta, "3" i "6" też za blisko indeksów
3. Samolot za duży
4. Imię i nazwisko za blisko indeksów
5. Te kropki godzinowe (to ma być luma?) też trochę za duże
6. Kreski indeksów minutowych za grube - chyba, że to ma być kanapka?
tak dowal leżącemu
Człowiek uczy się na błędach...
Wszystko to można skomentować - zależy jakie będą wskazówki - jak jakieś "grubsze" to nie widzę problemów... i jaka obudowa...
Ostatnio zmieniony przez MirekArican 2013-09-07, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
I nie miałem zamiaru dowalać.
Zapytał o opinię, to swoją wyraziłem.
Przecież to w ostatecznym rozrachunku on będzie nosił taki zegarek, jak sobie zrobi.
Nadejszła wiekomna chwiła i czas, żeby wrzucić coś po uwagach.
So far imię i naźwisko zostało, ale nie będę się upierał, bo może i faktycznie trochę psuje klimat. Cała reszta pomniejszona, pocieniona, przesunięta i wygląda to tak:
jakieś jeszcze sugestie?
MOD: poprawiłem zdjęcie
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-09-11, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Do mnie ten samolot w górnej części jednak bardziej gadał...
Jeśli zamierzasz to dać do drukowania np. Chronostarowi, to pamiętaj, że masz na tarczy 4 kolory wliczając tło, więc to będzie raczej droga zabawa.
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
masz na tarczy 4 kolory wliczając tło, więc to będzie raczej droga zabawa
No i dość ciężko uzyskać dobrą jakość będzie...
No i to są właśnie problemy Leszczy biorących się za zegarki Pewnie będę miał jeszcze całą masę pytań, na dalszych etapach i pewnie będę potrzebował Waszej pomocy.
Co do ilości kolorów nie będę się upierał, całą resztę się zobaczy.
Tak z ciekawość, jaki jest orientacyjny koszt druku tarczy z dwoma kolorami w Chronostarze? Czy to jest tajemnica handlowa?