Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#16 Wysłany: 2013-06-24, 14:59
Plywania nie przewiduje, bo pomimo brzegu morza pod reka - proba pochlapania sie w wodzie moze skonczyc sie wkreceniem w srube przeplywajacego statku.
Poza tym - nie mam fetyszu zakrecanej koronki. Do plywania w zupelnosci wystarczy 100m. Pulsar sie chlapal ze mna w zeszlym roku w Morzu Srodziemnym i nic mu nie bylo.
Spotkan bizenesowych nie przewiduje - od tego mam zamiar odpoczac.
Bransoleta nie powinna byc klopotem - prognozy przewiduja ok 20 stopni, a muzea przewaznie sa klimatyzowane. Bransoleta dobrze tez znosi ewentualne wodowanie w kuflu piwa.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#18 Wysłany: 2013-06-24, 15:10
Mój głos na... Pulsara. Jest jak najbardziej wakacyjny, bateryjka, więc w sumie nie trzeba się nim przejmować, z wyglądu też pasuje do wszystkiego imo. Blado bury też nie jest
Minusem może być, że już na wakacjach był, to wtedy jednak Foka. Może mała nie jest, lekka też nie, ale nasza!
Był dylemat Foka/BMak. Ale głos na Fokę, bo jest najbardziej wakacyjna, a najmniej oficjalna.
Za Orientem przemawia uniwersalność, ale w końcu to tylko/aż wakacje
_________________ Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Pies czy kot?: kot
#20 Wysłany: 2013-06-24, 15:45
Ja też kliknąłem na FOKĘ... Raczej mała szansa, żebyś spotkał nad morzem kogoś z tym zegarem. No chyba, ze wybierasz się z którymś z kumotrów-posiadaczy....
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2011 Posty: 570 Skąd: Zielona Góra
#21 Wysłany: 2013-06-24, 16:08
Foka...
dzieki niej potomkowie Wikingów cześć Ci będą oddawać niczym Odynowi, a z jasnowłosymi Szwedkami, które zapłoną południowym temperamentem, płodzić będziesz tuziny Walkirii.
Karol XIV Gustaw na dworze swym Cię zbytkami otoczy, Bałtyk swe fale wygładzi, a u Twych stóp śledzie, wprzódy na pokład wskoczywszy, pieśń pochwalną śpiewać będą...
Ostatnio zmieniony przez berberys 2013-06-24, 16:15, w całości zmieniany 3 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#22 Wysłany: 2013-06-24, 16:19
Foka: przecież to żyjątko wodno/lądowe i żyje także w Bałtyku czyli będzie w swoim środowisku naturalnym. No i najładniejszy kolor futra
Mój adres podam jakby co na PW
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#23 Wysłany: 2013-06-24, 16:19
berberys napisał/a:
Foka...
dzieki niej potomkowie Wikingów cześć Ci będą oddawać niczym Odynowi, a z jasnowłosymi Szwedkami, które zapłoną południowym temperamentem, płodzić będziesz tuziny Walkirii.
Karol XIV Gustaw na dworze swym Cię zbytkami otoczy, Bałtyk swe fale wygładzi, a u Twych stóp śledzie, wprzódy na pokład wskoczywszy, pieśń pochwalną śpiewać będą...
Wszystko fajnie, tylko gdzie takie rzeczy w Helsinkach?
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#24 Wysłany: 2013-06-24, 16:23
Płodzić możesz i w Helsinkach, tylko uważaj na ostre Finki
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Dokładnie brałbym do takich Helsinek (rozumiem, że jedna to Helsinka ) kolejno: 1-2-3-4. Co do 5, to jak osobiście cenię Citizena, to ten ostatni tylko za karę...
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 255 Skąd: Łódź/Stryków
#27 Wysłany: 2013-06-24, 16:57
Bierz Fokę, zrób coś szalonego w trakcie wakacji, żeby pokazywały Cię wszystkie skandynawskie TV - tylko postaraj się, żeby Cię nagrywali z Foką na 1. planie, a potem pisz do Gerlachów, że za każde 10 sprzedanych przez nich zegarków do Skandynawii Ty bierzesz 11 za free, bo jesteś ojcem ich komercyjnego sukcesu w tym rejonie. Tym samym, przywieziesz z wakacji niepowtarzalne wspomnienia i ekspektatywę wielu nowych zegarków
BigMako pasuje do wszystkiego także nie będzie problemu z doborem stroju
Niby tylko 20 stopni to i tak IMO bransoleta najwygodniejsza sprawa jak dla mnie.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos