Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#16 Wysłany: 2012-05-11, 23:08
Aronus napisał/a:
Tyle tylko, że ten diver to nie był/jest zegarek do noszenia tylko przyrząd do nurkowania.
Co moim zdaniem czyni go jeszcze ciekawszym Czasem fajnie jest robić coś wbrew utartym zasadom, a nawet zdrowemu rozsądkowi, jedynie dla własnej radochy
Nawiasem mówiąc, to czy tylko mnie ta 'cepelia' wydaje się być lepiej wykonana niż podlinkowane oryginały?
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 15 Mar 2012 Posty: 396 Skąd: Lublin
#18 Wysłany: 2012-05-12, 18:55
ALAMO napisał/a:
Instrukcję z czerwonym stemplem z radiacją też miałeś
Oczywiście, zawsze dodają makulaturę z czerwonymi pieczątkami
Ten miał tylko "lewe" pudełka.
Machu napisał/a:
A mnie ostatnio coraz bardziej podoba się to ustrojstwo
Straszna patelnia.. do szuflady może i fajny, do noszenia nawet okazyjnego ..totalne nieporozumienie
Yakovlev napisał/a:
Jeśli były takie jak pokazałeś, to Ci prywatny diler niezłą cepelię żenił.
Akurat ten zegarek kupiony bardziej przez ciekawośc. Wcześniej przewinęło się parę oryginalnych nurków co potwierdziły osoby, które je odkupiły ( w jeden zaprzyjaźniony zegarmistrz w Italii ). Ile w tym prawdy nie wiem..nie znam się. Kiedyś gdzieś miałem zdjęcia, jak uda mi się odkopac to zamieszczę.
Ostatnio zmieniony przez Reggie 2012-05-12, 19:02, w całości zmieniany 5 razy
Pomógł: 19 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Lut 2011 Posty: 6105 Skąd: W.
#19 Wysłany: 2012-05-12, 19:31
Reggie napisał/a:
... Wcześniej przewinęło się parę oryginalnych nurków co potwierdziły osoby, które je odkupiły ( w jeden zaprzyjaźniony zegarmistrz w Italii ). Ile w tym prawdy nie wiem..nie znam się. Kiedyś gdzieś miałem zdjęcia, jak uda mi się odkopac to zamieszczę.
Oryginalne pokazał Spam w linkach na poprzedniej stronie.
Spam napisał/a:
Z diwerem złotousta na K-43 ten czasowskazywacz ma wspólna jedynie ideę i nieco dizajn
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#24 Wysłany: 2012-05-12, 21:39
Swoją drogą, Agat (Złatoust) ostatnio wypuścił mniejszego nurka, z mechanizmem Wostoka, najpewniej nadającego się do noszenia (pomijając fakt, że to mało urodziwe zegarki oczywiście). Tylko ich ceny na poziomie 1,5kzł są nie do przełknięcia IMO - za dużo jak na taka w zasadzie ciekawostkę...
_________________ Ну, погоди!
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...