Łoj, grzeszysz pan .
Miałem ci ja to sylwkowe Seiko w ręcach nie dalej jak dwa tygodnie temu.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Blaz [Usunięty]
#1489 Wysłany: 2012-02-23, 09:37
pasti napisał/a:
Blaz napisał/a:
A co? Sprzedałeś Oceanusa?
Tak wyszło... miałem chwilę słabości i pilną potrzebę gotówki.
Stwierdziłem, że pozostałe 2 muszą mi wystarczyć
Poszedł do kolegi z Bdg, który zamówił jeszcze innego OC-ka na którego czeka.
Jak dotrze ma zdecydować, który zostanie u niego, a drugi będzie na sprzedaż.
Z racji, że on nie udziela się na forumie to wtedy pewnie ja go wystawię na bazarku....
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 546 Skąd: Okolice rzeki Jangcy
#1493 Wysłany: 2012-02-23, 10:20
drzewiej bywało że co poniektóre osobniki męskie nosiły zegarki na drugiej stronie nadgarstka, szczególnie mi to utkwiło u nauczyciela z podstawówki a były to lata... beztroski
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#1494 Wysłany: 2012-02-23, 10:32
Blaz napisał/a:
quote]
A któregoż?
On zamówił z czarno - niebieską tarczą T600, ja oddałem M700.
Został mi jeszcze Cachalot P500 i biały T1000.
Mam też 2 Brightzy, które jakością są na takim samym lub wyższym poziomie jakości.
Z białych zostawiłem po prostu nowszego (bardziej mi się jego funkcje podobają) choć wizualnie tamten był chyba fajniejszy.
Ja docelowo będę zbierał prawdopodobnie na jakąś Mante (S1400 na razie najbardziej mi leży) lub też chętnie bym widział jakiegoś w czarnym tytanie.
Monitoruję też czy nie ma jakiś używanych OCków w dobrej cenie - jakby było coś ciekawego to powiadomię choć jak sam wiesz bardzo ciężko o okazję
Ostatnio zmieniony przez Slavol 2012-02-23, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
sylwek [Usunięty]
#1498 Wysłany: 2012-02-23, 11:10
maciek, jest jeden ,bo dopiero zaczynam ,tak że niech kulega zatrzaśnie zgryz ,, a drugi podobno jedzie ,ale to jeszcze troche potrwa ,zanim sie ukaże na forumie ,bo bedzie najpierw troche zepsuty ,a potem naprawiony
maciek [Usunięty]
#1499 Wysłany: 2012-02-23, 11:14
sylwek napisał/a:
maciek, jest jeden ,bo dopiero zaczynam ,tak że niech kulega zatrzaśnie zgryz ,, a drugi podobno jedzie ,ale to jeszcze troche potrwa ,zanim sie ukaże na forumie ,bo bedzie najpierw troche zepsuty ,a potem naprawiony