Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Sie 2013 Posty: 3218 Skąd: LDZ
#1471 Wysłany: 2013-09-02, 14:32
A ja poniekąd dzięki temu forum stałem się posiadaczem pierwszej Maryśki. Ascetycznie na tarczy, a z wierzchu szafirowo, czyli to na czym mi zależało. Całość szła jedyne 7 dni z HK (dajiwatch) . Bardzom zadowolony z jakości. Od razu przepiękny i przetwardy chiński smok wylądował w szufladzie a jego miejsce zajął taki mój Hand Made.
#1475 Wysłany: 2013-09-02, 18:10
Mój nowy nabytek, jednak "coś" mnie niepokoi.
Zegarek jest super biorąc pod uwagę cenę kosztował mnie 175 zł wszystko jest super wykonanie stylizacja, 200 wr niskobudżetowy ideał divera, tylko...
Pewnie to mój brak wiedzy, ale "kto nie pyta ten się niczego nie dowie" i tutaj zwracam się do szanownych kolegów, mianowicie
koronkę "wyciągamy" standardowo 2 razy, 1-rszy raz ustawiamy dzień i datę, 2- gi ustawiamy godzinę (przepraszam za łopatologiczne tłumaczenie)
Po wciśnięciu koronki na miejsce jest wszytko ok. zegarek chodzi-jest super ale po dokręceniu koronki sekundnik staje a wraz z nim staje zegarek, o co chodzi ???