bogdan5712, a możesz napisać coś więcej? Co to za przebarwienia? To kwestia starzenia się zegarka, czy np. miałeś jakąś przygodę z wodą?
zero przygód z wodą , moim zdaniem wynik starzenia się a raczej złej jakości wykonania tarczy, gdyby ciemniała równomiernie - byłoby OK , ale niestety w plamy, dodam że zaczeło się to w zeszłym roku , teraz widać je wyraźnie, przypomnę że zegarek kupiłem w październiku 2009 roku, ciekawe , że rakieta z lat 80-tych m tarczę śnieżnobiałą
jeszcze jedno starsze zdjęcie
bogdan5712, a możesz napisać coś więcej? Co to za przebarwienia? To kwestia starzenia się zegarka, czy np. miałeś jakąś przygodę z wodą?
zero przygód z wodą , moim zdaniem wynik starzenia się a raczej złej jakości wykonania tarczy, gdyby ciemniała równomiernie - byłoby OK , ale niestety w plamy, dodam że zaczeło się to w zeszłym roku , teraz widać je wyraźnie, przypomnę że zegarek kupiłem w październiku 2009 roku, ciekawe , że rakieta z lat 80-tych m tarczę śnieżnobiałą
Obrazek
Hmm... No to mnie zmartwiłeś. Sam całkiem niedawno sobie kupiłem ten zegarek i jestem bardzo zadowolony zarówno z komfortu, wyglądu, jak i jakości, a tu taki zawód. Cała nadzieja w tym, że powtarzalność efektu wciąż nie jest mocną stroną chińskich producentów i mój egzemplarz nie złapie plam
Dopóki nie zrobi się chłodniej u mnie tylko Steinhart na bransolecie, choć czeka już w gablocie Vodolaz z nowym ammo by JFS i strasznie kusi
Obrazek
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Sty 2012 Posty: 251 Skąd: Écosse
#1485 Wysłany: 2013-08-08, 19:05
_________________ Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.