44 czy 47? i jaki masz nadgarstek? bo przymierzam się do zakupu...
z góry dzięki...
akurat wiem, to się wypowiem 44mm 16,5cm
Zgadza się
Cytat:
Tomek - jak oceniasz pasek? Wporzo jest, prawda? Uważam, że warto brać z getat bo przynajmniej paski są "nośliwe", jak myślisz?
Nie mam dużego doświadczenia z paskami do MM (w zasadzie żadnego nie mam ), ale ten jest bardzo fajny, miękki, świetnie sie układa na mikrym nadgarstku, a i z wyglądu nie ma wstydu myślę, dobry jest
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#1483 Wysłany: 2013-04-23, 20:27
Blaz napisał/a:
mpawel napisał/a:
Blaz fajny, a kiedy Ocek bedzie
Jeśli się przyjmie Attesa, to ona zostanie, a z Japonii przyleci GW-5000. Jeśli się nie przyjmie to przyleci Ocek.
Reraz już mam jakby jasność. Blaz'owa strategia to tak jak wymienianie samochodów co 2,3 lata tyle że jeszcze częściej. I tyle w temacie jednozegarkowca pasjonata.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2013 Posty: 1077 Skąd: Warszawa
#1485 Wysłany: 2013-04-23, 20:36
Mzeg, nie, to spełnianie od dłuższego czasu pewnego planu. G-shock i EDC. Szukałem tylko odpowiedzi jaki G-shock i jaki EDC.
Odpowiedź znałem od prawie roku i plan się właśnie realizował. Tylko że oferta Pastiego to był joker przebijający wszystkie asy. Nadal się zastanawiam dlaczego ta Attesa tyle czasu leżała i dlaczego nadal leżą te dwa Seiko.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2013-04-23, 20:36, w całości zmieniany 1 raz