bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#1457 Wysłany: 2011-12-06, 20:25
Na bazarku Kizi jest wystawiony Submariner, w wersji prawie NOS, jeszcze z kultową kotwiczką.
must...
resit...
urge...
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Czino [Usunięty]
#1458 Wysłany: 2011-12-06, 20:27
Nie, nie mam żadnych wielkich rozmyślań przed snem, a na tle nerwowym też to nie jest bo nie mam specjalnych stresów.Nie mam pojęcia o co chodzi
Beef nie próbowałem Twojego sposobu, ale z chęcią dzisiaj przetestuję
Kufa nie jest dobrze, przebili mnie w aukcji, gdzie nie spodziwaqłem sie takiej ceny za fotke kufa jestem zły na siebie ze nie wbilem wiecej na snajperze
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Nie jest OK, bo z polki wyzej spadl mi maly magnes, chyba neodymowy i sie przyczepil do Lacomariny - 10 minut do przodu od wczoraj.
Ma ktos jakis domowy pomysl na demagnetyzacje, czy trzeba do doktora tylko...?
Dzieki.
Jeśli znajdziesz gdzieś monitor kineskopowy, one mają funkcję "degaussing" - to nic innego jak odmagnetyzowanie kineskopu. Przykladasz do monitora zegarek, klikasz.
Łatwiej ci będzie chyba poszukać monitora kineskopowego, każdy raczej posiadał tę funkcję.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Czino [Usunięty]
#1464 Wysłany: 2011-12-07, 16:44
NIE JEST OK!
Dzisiaj wpłatomat z mBanku zjadł mi gotówkę.
Oczywiście mają taki burdel za przeproszeniem, że w ogóle nie idzie się do nich dodzwonić.
Nigdy więcej wirtualnych banków!
Pomógł: 39 razy Wiek: 45 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 1608 Skąd: Kraków
#1465 Wysłany: 2011-12-07, 16:50
no kurde nie chce byc złym prorokiem, ale kasę może wciać na więcej niż tydzien, przeleją pewnie na techniczne konto, a na reklamacje trzeba poczekać...
Czino [Usunięty]
#1466 Wysłany: 2011-12-07, 16:53
To nie była duża kwota, ale zawsze, tym bardziej, że jeszcze jako-tako nie zarabiam...
Wpienia mnie to strasznie.Jak najszybciej muszę rozwiązać z nimi umowę bo już nie pierwsza taka sytuacja im się zdarza
Oczywiście, żeby rozwiązać umowę też nie jest łatwo bo nawet nie potrafię porozmawiać z żywym człowiekiem tylko non-stop cholerny automat się odzywa.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#1467 Wysłany: 2011-12-07, 16:55
Ciesz się, że nie PKO Ty masz szansę jeszcze odzyskać.
Koleżance kiedyś wcieło całą kwotę, reklamował. Po miesiącu stwierdzili, że wszystko OK i nie oddali jej. Inna wypłacała 500 zł, dostała 300 i też nici z reklamacji.
Ja kiedyś wypłacałem z euronetu ( konto mam w mBanku ) i w trakcie liczenia gotówki się zaciął. Następnie pokazał się napis awaria bankomatu, zapraszamy później.
Dodzwoniłem się i powiedzieli, że wszystko ok, widzieli ( podglądają, czy co ).
Bez problemu wypłaciłem w innym bankomacie.
Powodzenia życzę, te wirtualne nie są wcale takie złe
Czino [Usunięty]
#1468 Wysłany: 2011-12-07, 17:00
Ja już kilka razy naciąłem się na mBanku i stwierdziłem, że tego już za wiele.
Jeszcze w tym tygodniu wyślę im wypowiedzenie umowy i przechodzę do ING.
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#1469 Wysłany: 2011-12-07, 17:01
Czino napisał/a:
Nigdy więcej wirtualnych banków!
Ta, przenieś się do niewirtualnego, to zobaczysz, jak "fantastycznie" załatwia się sprawy z wiecznie nafochanymi paniami w okienkach. Te na infoliniach mają przynajmniej profesjonalny "sawuar" wbudowany w gadkę. Nigdy więcej "zwykłego" banku
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Czino [Usunięty]
#1470 Wysłany: 2011-12-07, 17:04
Co kto lubi-ja wolę użerać się z panią pracującą "za karę" przy okienku niż mówić po raz n-ty do automatu