Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#136 Wysłany: 2013-04-22, 15:55
Blaz napisał/a:
Diver's na tarczy mają te nieprodukowane w Japonii, Scuba te produkowane w Japonii.
SCUBANE
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#138 Wysłany: 2013-06-07, 11:30
Za trzy dni tj.10 minie dwa miesiące jak mam swojego SKA371,ustawiony według czasu atomowego na dzień dzisiejszy zrobił +3 sekundy .A wiecie co jest najgorsze? przez niego straciłem zainteresowanie innymi zegarkami I tak nic lepszego w dostępnym dla mnie budżecie nie kupię,tak że chyba już złapałem swojego króliczka
Jak by kto nie wiedział
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
#143 Wysłany: 2013-06-07, 13:48
Seven napisał/a:
Świetny to jest zegar, ja za swoim pepsi bardzo tęsknię, ale był na mnie zbyt duży.
Ja wcześniej nosiłem wyłącznie vintydże i jak założyłem nowy nabytek to się z deczka zdziwiłem Ale zegar w połączeniu z bransą jest mega wygodny i nosi się lepiej niż powiedzmy Poljot 55G.
maciek [Usunięty]
#144 Wysłany: 2013-06-30, 11:24
A z taką tarczą widzieli? I od razu pytanie do znawców... to oryginał na jakiś egzoticzny rynek, czy aftermarketowy składak?