#136 Wysłany: 2015-08-03, 16:52
Zegar pofrunął dziś do kolegi loki_p... i nie będę specjalnie tęsknił Nie pasuje mi połączenie koperty pilota i tarczy nurka - tak było na początku i zostało do końca.
Orzeł wylądował pod Świdnikiem
jedna uwaga na szybko - grawer na deklu jest raczej bez sensu z powodu nieczytelności. tarcza, mimo utrzymania w sztachetowym stylu, robi wrażenie. podoba się. Koperta - wiadomo - bardzo fajna i mimo rozmiaru do noszenia nie chudych łapach też
Pies czy kot?: kot
Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#146 Wysłany: 2015-09-01, 11:52
Orzeł właśnie czeka do wylotu w dalszą podróż. Jako, że Remik teraz w rozjazdach, to wysyłam do naszego Kronikarza
Tylko proszę pamiętać o Remiku przy następnej wysyłce
A zegar? Tarcza świetna Niesamowicie mi się podoba. Po prostu super Koperta również. Nawet na moim małym nadgarstku dobrze leżała. Grawer na deklu, tak jak pisał Zbychu - nieczytelny. Przynajmniej w wersji PVD.
Ogólnie bardzo bardzo fajny zegar. Przez ten tydzień przekonałem się, że mógłbym go mieć
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Zgadzam się z kolegami na temat koperty, byłem mega zaskoczony jaka wygodna. I co mnie zaskoczyło Orzeł jest dużo lżejszy od Dzika, mogę, napisać, że nie czuć go na ręce.
Od kilku minut na nadgarstku. Koperta świetna zegarek zajebi... Widziałem kilka gg i dla mnie zegarek kompletny. Takiego tylko w stali chciałbym i to dzisiaj. Testowany egzemplarz wygląda jak nowy zero zadrapań Pasek troszkę nie pasuje i ta klamerka to szczegół. Jedyny minus, ktorego znowu sie czepiam to drobne paproszki jakby z indeksów. Na 1 i 20 minucie. Dawno mnie tak żaden zegarek nie zauroczył. Kozak i tyle.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos