goTomek, to jeszcze dobrze pomierz w kwadracie. Krzysiek chyba ma ten Remikowy niebieski egzemplarz
Słoniu, a Bestii już nie chcesz ??
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#124 Wysłany: 2014-03-27, 11:23
Krzysiek to chyba juz dawno nie ma
Tomek ma, nawet kiedyś przez chwilę nosiłem w Kwadracie i chyba było dobrze, ale nie pamiętam dobrze Musiałbym jeszcze raz ponosić, niby ziomek zza miedzy, ale jakoś czasu brak
Takiego jeszcze w temacie (diver EDC) znalazłem
DIVEMASTER 200 AD765BGR, bakteria, na zielonego fazę mam akurat ale i inne fajne kolorki są dostępne
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Świetna bransoleta 24mm zwężana przy zapięciu do 20 mm . Świetna tarcza specjalnie nie zmniejszyłem za mocno zdjęcia żeby było widać jak napisy są nałożone są srebrne i fajnie się mienią. Mój egzemplarz ma tylko jakiś paproch pod szkłem co widać koło godziny 2 .
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-03-27, 13:36, w całości zmieniany 2 razy
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#132 Wysłany: 2014-03-27, 13:14
kornel91, fajne fotki coraz się bardziej do zielonego przekonuję
Ale ten paproch pod szkłem na 2 by mnie wqrwił strasznie w zegarku za ponad tysiaka , też mam taki paproch w vostoku K3, ale tu tak nie wkurza
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused