Zbyszek ale wiesz że ta bransa to tani zamiennik?
Nie piszę podróbka bo nie wiedzę na niej napisu G-Shock ani Casio ale zapewne przyjdzie z takim napisem, tylko na zdjęciach nie pokazują bo wiadomo
Jakościowo ta bransa nie ma nic wspólnego z oryginałem, jest kiepsko wykonana i to się nie nosi jak ori
Kolega kupi i potem będzie psioczył że bransa dupy nie urywa
Oczywiście ten bullbar to też rysz
Jedyna prawilna bransoleta do G która ma rusztowanie stalowe zatopione wewnątrz a te nowe z fotki jak ten żółty/złoty ma już tą nową plastikową bransę i to już nie to w odbiorze
Jak ma być dobrze i wygodnie to bier :
https://www.kraina-czasu....7,3,29067,31386
Cena miodna, w zibi po podwyżkach akcesorii dla klienta indywidualnego kosztuje teraz 400 zł.
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2020-06-09, 13:16, w całości zmieniany 3 razy
tomaliusz, przyznaję, że nie wiedziałem, że jakość jest podła.
beceen, bierz! Wiesz, za pół ceny zawsze przygarnę
Bierz standardowe GW5600, jeśli nie podejdzie, dokupisz bransoletkę albo sprzedasz z małą stratą, nie będziesz długo czekał
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#1093 Wysłany: 2020-06-09, 20:00
zamowilem gw-m5610, dzieki za rady
pomacam sobie i jak zaklika, to moze zapodam te bransolete, chociaz nadal nie wiem co w niej kosztuje tyle monet...
sa jakies alternatywy dla tej bransolety? widzialem w necie parciaki/nato/zulu, ale bardziej chodzi mi o inne gumy lub plastiki (pardon, kompozyty ), ktore mozna bez bólu moczyc.
Pomógł: 90 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 9299 Skąd: Ostrów
#1094 Wysłany: 2020-06-09, 20:45
Tylko pasek ori, lub bransoleta reszta słabo wygląda. Bransoleta jest bardzo fajna kompozytowa od spodu z metalowymi wstawkami, zegarek robi się cięższy no i +100 do szpanu na dzielni.
Ja walczę ze sobą by kupić GW - 5000 i cały czas powtarzam sobie, że za drogi
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka