#106 Wysłany: 2015-03-06, 22:26
Tak, o pomarańczowego pytałem. W takim razie, jeśli ok. czerwca - lipca znowu będziesz chciał go "upłynnić", to być może bym się na niego skusił, o ile cena mi na to pozwoli.
P.S. Z Orientami jak z pieniędzmi. Nie da się mieć ich za dużo
_________________ Na każdym szczycie jaki zdobędziesz znajdziesz mnie, jedzącego Twoje kanapki.
Kolejne dwa wpadły, niestety jeden nie do końca taki jak powinien
Orient Marcus Gronholm 2007 Limited Edition
WR100, 43mm, grubość 12,7mm, caliber 46A41, 21 jewels, 21600/hour vibrations
A tu jest zonk, powinien być nr limitacji, ale poprzedni właściciel zeszlifował "bo rysa była"
Drugi to Orient Star WZ0061EJ
22 jewel Calibre EJ, automat z dokręcaniem i stop-sekundą, szkło mineralne, WR100, 38mm bez koronki, Lug to Lug 48mm, w uszach 21mm, grubość 13.1mm
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2015-05-04, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Słoniu ale to siara przecież nosić zegar z wyszlifowanym numerem limitacji Mariusz na Twoim miejscu szybko bym go sprzedał
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.