Wiek: 36 Dołączył: 01 Maj 2012 Posty: 81 Skąd: Amsterdam/Szczecin
#106 Wysłany: 2013-07-31, 11:36
ALAMO napisał/a:
Jakby któryś chciał żeby kupnąć mu, to dajcie znaka - nie som my takie coby my nie pomogli, c'nie gruez
No pewnie
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#107 Wysłany: 2013-07-31, 11:42
wytłumaczyłem sobie że wcale nie potrzebuję tego zegarka a jakbym wysłał Wam kase to pewnie przewalilibyście ją na Kajmanach
jest mi totalnie źle ale dziecko pojedzie na wakacje nie tylko do babci
poza tym za cenę : cena TT minus amortyzacja będzie można za jakiś czas kupić od Goldboya
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-07-31, 11:43, w całości zmieniany 1 raz
Czy uderzy w twoją silną wolę fakt, że mogę po prostu pójść i ci kupić, a ty mi potem oddasz ?
#109 Wysłany: 2013-07-31, 12:00
sio Szatanie
o tempora o mores! Zegarki zastępują jabłka
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Wuja tam się znasz na egzorcyzmach - trzeba tu wielebną jakowąś osobę poprosić
#111 Wysłany: 2013-07-31, 12:14
Ciniol napisał/a:
poza tym za cenę : cena TT minus amortyzacja będzie można za jakiś czas kupić od Goldboya
Na to nie licz
Ale decyduj się szybko, bo jak nie to ja od Alamosa wezmę, będzie drugi do pudełka, a za rok sprzedam go za chore piniondze, jak ten śnieżny co teraz na bazarku leży
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#112 Wysłany: 2013-07-31, 12:50
goTomek napisał/a:
No to jestem w szoku
Po prostu se leży i to za bardzo dobrą cenę a ja przepłaciłem nieco
Ciekawe ile ich mają i czy długo poleży
To mi przypomina tą historię z DW-5000 Spike Lee, który był w Polsce znacznie taniej niż na świecie i przez to był wykupywany na pniu. Gdy znikł w większych TT to błąkał się jeszcze po mniejszych.
Ciniol, a ten Monster na TT to już dawno niedostępny z tydzień temu już oglądałem stronkę i się trafił
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#114 Wysłany: 2013-07-31, 15:41
Goldboy bieri. Tak jak pisałem - zegarki są tylko dodatkiem a dziecko musi mieć fajne wakacje.