nie wiem, czy w dobrym miejscu zakładam temat, jakby co proszę o przeniesienie..
Czy ktoś z Was miał do czynienia ze sklepem internetowym Demus.pl (również oferują na naszym znanym portalu aukcyjnym).?
Pytam bo namierzyłem sobie u nich (niestety...cena) zegarek, którego nie mogę wyskrobać nigdzie w sieci no i wolę być pewien czy to TEN Orient..:wink: a nie orientex..
z góry dzięki
Ostatnio zmieniony przez 2012-02-23, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2010-01-08, 15:53
Przenoszę do "Linków i adresów".
W demusie kupowałem znajomemu zegarek na prezent. Jestem zadowolony z transakcji.
Panowie, ebay dawno przetrzepany przeze mnie we wszystkie strony. Do tego Roachmany i inni.. Niestety takie Orienty mi wpadają w oko, których albo już nie ma na rynku albo jest jedna sztuka w całym necie (na alledrogo).. no nic..
Dziś dla pozyskania funduszy wrzucam Tritona na bazar...z bólem serca niestety ale.. mam plany co do gotówki (również zegarkowe..)
Idzie tam zreszta dojsc z pierwszego linku poprzez klikniecie na niebieskie slowo: "visa" - czyli "pokaz".
Co mozecie powiedziec o tej licytacji? Ja uwazam, ze ten co wygral - handär (z jednym jedynym komentarzem, negatywnym zreszta (!), z 2006 roku (!!!) to zajac, lub druga odslona Sprzedajcego w celu podbicia ceny. Podobnie oceniam licytujacego oliwiaa_ (taka sama ilosc komentarzy). Zegarek podobal mi sie i uwazam, ze cena koncowa byla atrakcyjna, ale czulem sie naciagany na licytacje przez sprzedajacego i dalem sobie spokoj z aukcja (moj nick chyba jest dla Was jasny).
Żeby mieć propozycje sensowne, to trzeba by było znać chrakterystykę tradera ... Na Allegro mógłbyś się skarżyć dowolną ilość razy, na zdrowie
Aukcja rzeczywiście wygląda wyjątkowo dziwnie - facet sam siebie podbija
Zresztą kolejny : lakback(23) - też podbija sam siebie - jaki jest tego sens
Lewe konta i lewe oferty to żadna nowość - na Allegro działa, na Kizimizi działa, to czemu gdzie indziej ma nie działać ...
Moja propozycja jest taka, żebyś obserwował tych 3 kupujących i sprzedajacego - ta Omesia wypłynie ...