Czy któryś z kolegów miał do czynienia z zegarkami tej firmy? Niektóre są naprawdę ładne i w bardzo dobrej cenie biorąc pod uwagę że na WUS są jakościowo porównywane do sea-gulla chociaż jest o nich raczej mało informacji.
ich strona internetowa: <span style="font-weight: bold">perpetual-watch.com</span>
Ostatnio zmieniony przez Swissmaker 2010-03-28, 16:12, w całości zmieniany 2 razy
Miałem chrapkę na regulatora. Nie mogłem tylko zdecydować się , czy z białą czy tez czarną tarczą. No i w międzyczasie (w lipcu) sprzedali wszystkie z ostatniej , kończącej produkcję modelu, serii
Też się bardzo mocno zastanawiałem nad regulatorem z niebieskimi wskazówkami, w którym mi się podobało wszystko .
Już miałem go kupić aż atu mnie zaskoczyła myśl czy on nie jest przypadkiem czyjąś podróbką i tak się długo nad tym zamyśliłem i biłem z myślami że przecież Chińczycy nie są w stanie sami zaprojektować tak ładnego zegarka, aż mi go w końcu wykupili
W październiku mają wejść 2 nowe modele regulatora...jak dotąd na stronie producenta cisza - żadnych obrazków.
szeryf [Usunięty]
#6 Wysłany: 2009-09-19, 19:59
Ponoć robią rzeczywiście świetne zegarki, a każdym razie pozytywnych opinii na WUS jest bez liku, zaś na negatywa jeszcze się nie natknąłem. A w tym miejscu http://forums.watchuseek....ear#post2235441 ciekawostka na temat Perpetuala...
Ale ceny mają dobre - 500USD za mechaniczne chrono z komplikacją faz księżyca, szafirowe szkła (na dekielku też jest szafir), pach z aligatora - darmo Panie.
Przy tym zegarki wyglądają na naprawdę porządnie zrobione
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Sylwek [Usunięty]
#15 Wysłany: 2012-11-07, 22:07
Iks, przecie mówię ,że porządnie wygladają , a teraz co zrobi cała kłalitna prodakszyn z tym fantem??? zacznie się od wciągnięcia na czarną listę , do tego zwymyślanie od kinckich podrupków , jaja Panie ,czyste jaja