Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#1 Wysłany: 2011-08-26, 10:47 Aukcja charytatywna
Ponieważ w natłoku zajęć mogła Kumotrom umknąć wiadomość o aukcji charytatywnej w Monaco, a nie wiem czy i tenże nieubłagany czas pozwoli wziąć w niej udział załączam link do katalogu:
Ja chciałem kupic trzy, ale mi odpisali na moje pytanie, że niestety nie mają podpisanej umowy z Żaglem. A z takimi burakami co nie współpracują z Żaglem - to ja współpracował nie będę
Patrzac na ten zegarek, pomyslałem..człowieku chyba wystarczy na dzisiaj alkoholu[popijam se z teściem]..po czasie doczytałem słowa poprzedzajace zdjecie ..czyli jest OK..można chlać dalej
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Nie stać was, chamy i prostaki, i zazdraszczacie To nie jest KUPA, tylko SZTUKA w japońskim stylu jebe woko, ile razy wam mozna powtarzać, ochlapusy Patrzajta jakie rendery priekrasne, jakie na nich indeksy równiusieńkie, jakie nieskazitelne Ten przepiękny Faszeron, co mu ptaszki srają ... o pardon, latają ... No kłalita, kłalita taka że normalnie kuppa a'la artista Idealnie pasuje do obrazów robionych poprzez lewatywę z farby, następnie wypierdzianej na płótno, oraz perfum z kupy autora. Jak tego nie kumacie, to nic wam juz nie pomoże A która ta klalita ma doskonalej jakości szwajcarską 2824
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#14 Wysłany: 2011-08-26, 23:33
Zwracam uwagę towarzystwa, iż Franek Młynarz pobił przodującego dotychczas w tej kategorii Eposa w kwestii podkreślania swej szwajcarskości. Mało było "Geneve", "Switzerland" i "Swiss Made", jeszcze flaga się załapała Swoją drogą, skoro on taki "Totally Switzerland" to pasek jest zrobiony ze szwajcarskiego krokodyla?