#1 Wysłany: 2010-10-13, 18:15 Portugalczyk z dziurą
Nie zauważyłem żeby był prezentowany u nas więc przedstawiam.
Ładny zegarek i nawet może bym się skusił bo komplikacje do przyjęcia centralna niebieska sekunda wymiata,
ale ta dziura już coś nie teges jest.
I tak mi się wydaje, że to na ST-25 jest
Może zegarek jest bardzo długo na zatoce bo ostatnio nie śledziłem tej marki
ale zamieszczam jako ciekawostkę:
Zdjęcia z aukcji.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#6 Wysłany: 2010-10-13, 18:46
A ja, wbrew zachowawczo nastawionym przedstawicielom konserwatywnej części społeczności forumowej powiem, że jest bardzo fajny. Dokonałbym jedynie ekstrakcji małej sekundy z dziurbillona bo na to nawet mojej wysokiej tolerancji nie starcza. Komplikacja "double second" to dobre dla Goera
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#14 Wysłany: 2010-10-13, 22:08
Podoba mi się, ja lubię dziurbillony, tylko tak jak Kuba pisze, mała sekunda jest niepotrzebna.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
maciek [Usunięty]
#15 Wysłany: 2010-10-14, 07:13
kubama napisał/a:
A ja, wbrew zachowawczo nastawionym przedstawicielom konserwatywnej części społeczności forumowej powiem, że jest bardzo fajny. Dokonałbym jedynie ekstrakcji małej sekundy z dziurbillona bo na to nawet mojej wysokiej tolerancji nie starcza. Komplikacja "double second" to dobre dla Goera
No i stalowy dekiel koniecznie.
Kubama, masz oko, ja podobnie jak Tomsky, zupełnie tego nie zauważyłem. Przekombinowali lekuśko.