Hej
Znalazłem lukę w moich zegarkach i usprawiedliwienie dla ewentualnego, kolejnego zakupu: nie mam żadnego GMT. Oglądałem Alphy GMT, sterylne, inne ebayowe i trafiłem na takie coś:
Chronotac, wypukłe szkło, dla mnie dużo mniej opatrzony od pozostałych, które różnią się przeważnie tylko logo (nie wnikając w mechanizm). Przy okazji gdzieś przeczytałem, że sub Chronotac ma podobno ciut lepszą jakość od Alphy, taka internetowa plotka. Ktoś z Was widział, miał w ręce, słyszał coś o Chronotac i w szczególe o takim GMT ?
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2010-08-15, 16:43
Nie, nie widziałem tego konkretnie modelu. Choć w sumie koperta ta miała już zastosowanie i w Alphie, i w modelach sławnego Hiszpana.
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#13 Wysłany: 2010-08-23, 14:47
Już jest w wątku warsztatowym
#14 Wysłany: 2011-01-27, 18:16 Chronotac
Witam kolegów,
podobnie jak w temacie nurtuje mnie pytanie o jakość i trwałość zegarków Chronotac.
Szukając jakiejś tańszej alternatywy dla Adriatica 1087 Chrono gdzieś mi wyskoczył taki hommage AP Royal Oak Offshore.
Wygląda tak:
i tutaj L I N K do aukcji z fotkami bardzo dobrej jakosci.
Czy ktoś się spotkał z Chronotac'ami?
Jak Wam się podoba ten konkretny model? Wziąłem go pod uwagę, ze względu na to, że jest za 1/3 ceny Adriatiki, a studencki budżet, wiadomo, jest bardziej wrażliwy na odpływ większej ilości gotówki
Ostatnio zmieniony przez 2012-03-04, 16:04, w całości zmieniany 4 razy