Havana wiecznie żywa
Może wydam się dziwny, ale dla mnie ten model (w dowolnym kolorze) to najfajniejszy Citek ever.
Kajdan mu tylko jeszcze potrzebny.
#8 Wysłany: 2017-06-26, 10:16
te citki nigdy do mnie nie gadały, widać za starym na takie nowości
wolę Karasio-podobne
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#9 Wysłany: 2017-06-26, 10:31
No piknie
Na moje tylko jednak ciut zbyt mała głębia ostrości, czasem bardzo fajnie to wygląda, ale jednak przeważnie troche za mało widać wyraźnie
No i paproszki to nie zarzut, bo wiem jak to dziadostwo trudno z każdego zakamarka wydmuchać
Ale i tak pro, gratulacje
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
goTomek, z glebią ostrosci ciezko mi walczyc, ale tez zauzywazylem ten problem. Niestety moj aparat nagrywa tylko full hd. Gdyby nagrywal 4k to moglbym odsunac sie dalej z obiektywem i potem zrobic cropa. W ten sposob poradzilbym sobie z plyta glebia ostrosci. Alternatywnie moge zwiekszac F stopy, ale wtedy zaczyna brakowac swiatla
W kazdym razie bede cos kombinowal
Paprochy sa trudne do ogarniecia, oczywiscie czyszcze zegarek przed nagraniem, ale ze cos zostalo widac dopiero po zgraniu materialu na kompa
[ Dodano: 2017-06-26, 11:40 ]
A wracajac do glebi ostrosci, problemem jest tez to, ze nie umiem jeszcze lapac odpowiednich kadrow zeby zatuszowac te defekt, ale mam nadzieje, ze z czasem bedzie lepiej
muchacho_, do Tanaki jeszcze Ci brakuje ale bardzo fajnie to wygląda
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#13 Wysłany: 2017-06-26, 12:01
IMO, to już nic nie brakuje, ujęcia, kadry super Leżę i zazdraszczam
Tylko ta głębia, faktycznie ciężko sie paczy, gdy tylko czubek koronki jest ostry Ale to już ograniczenia sprzętowe, nie artystyczne
Nic darmo, trza zainwestować w matrycę 4K, albo lepiej w światło Abo w jedno i drugie, szkody nie będzie.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused