Zegar jest fantastyczny
Ma swietne proporcje, wszystko jest perfekcyjne wykonane, szklo na zywo robi ogromne wrazenie, chociaz jest trudne do focenia. Jak ktos sie waha to naprawde nie ma sie nad czym zastanawiac. Polecam
#6 Wysłany: 2017-06-10, 22:18
Fotki super a zegara musiałbym obejrzeć na żywo, mimo świetnych fot, jakoś tak sam nie wiem
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#9 Wysłany: 2017-06-12, 08:23
goTomek, się osoba wybierze na WKS 22..
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
#10 Wysłany: 2017-06-12, 08:47
muchacho_ napisał/a:
Zegar jest fantastyczny
Ma swietne proporcje, wszystko jest perfekcyjne wykonane, szklo na zywo robi ogromne wrazenie, chociaz jest trudne do focenia. Jak ktos sie waha to naprawde nie ma sie nad czym zastanawiac. Polecam
Szczerze dziwi mnie to sceptyczne podejscie do Karasia. Powiedzialem to raz i powiem jeszcze raz: to jeden z najladniejszych zegarkow jaki kiedykolwiek mialem w rekach
#14 Wysłany: 2017-06-12, 10:22
tez mnie dziwi to sceptyczne podejście
.... to nasz polski odpowiednik Hanharta
....i pewnie nie jest to ostatnie słowo Gerlacha
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#15 Wysłany: 2017-06-12, 10:33
Znaczy uważacie, że skoro Wy się ślinicie to i inni muszą? Że wszystkim powinno podobać sie to samo?
Rozumiem Wasz zachwyt, ale czy koniecznie też muszę go podzielać?
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused