#1 Wysłany: 2010-07-14, 16:37 jaki jest Twój ulubiony zegarek z kolekcji?
Tak sobie Kumotrzy pomyślałem, że chętnie dowiedziałbym się jaki jest Wasz ulubiony zegarek z kolekcji? Ulubiony, czyli ten, w którym zawsze dobrze się czujecie i który zabralibyście na dłuuugaśny wyjazd. Oczywiście nie na wyjazd ekstremalny, umówmy się, że g-szok z kompasem, termometrem i wysokościomierzem nie będzie potrzebny... No chyba, że jest to ten ulubiony.
mój ulubieniec ostatnimi czasy to sumo. Co jest o tyle dziwne, że generalnie najbardziej lubię garniturowce, a nurki mi się w ogóle nie podobały na początku mojej zegarkowej przygody. Obecnie jestem na etapie przełamywania się, aby założyć sumo na bransolecie do garnituru jako poor man's Submarinera. Na szczęście do tej pory wszystkie koszule mają na tyle wąskie mankiety, że torpedują ten pomysł
sagvartok [Usunięty]
#7 Wysłany: 2010-07-14, 23:51
U mnie też diverovato - Rotary Aquaplunge z l.60 na automacie AS'a. Zdjęcia nie mam, będzie po weekendzie.
A tego Lonżina uwielbiam - taki cel na najbliższe miesiące
Ostatnio zmieniony przez sagvartok 2010-07-14, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
nadszyszkownicy, ale tu się nie rozchodzi który lubimy, tylko który lubimy najbardziej. Ja też lubię wszystkie swoje, niemniej zawsze któryś jest ten naj
Ostatnio zmieniony przez Kyle 2010-07-15, 09:58, w całości zmieniany 1 raz
Arek [Usunięty]
#11 Wysłany: 2010-07-15, 10:04
oni po prostu już mają tyle zegarków że o połowie z nich pewnie nie pamiętają