#1 Wysłany: 2015-12-06, 19:12 i ja zrobiłem pasek
Pochwalę się i ja Wam. Paskowe próby rozpocząłem od ok. czerwca tego roku, a bodźcem był pasek nabyty od nicka555 do orienta Ray- dalej go użytkuję z powodzeniem (zegarek i pasek ). Mając pasek od nicka i go użytkując na co dzień, postanowiłem i ja spróbować swoich sił. Zakupiłem odpowiednie narzędzia, chemię i do dzieła. Wrzucam hurtem to co udało mi się wyskrobać w skórze w kolejności powstawania (Ci koledzy, którzy bywają na kizi, być może już w tematach paskowych widzieli je, bo tam już je pokazywałem).
No to ciach :
Póki co to wszystko:). Oczywiście to nie koniec:).
cdn...
Ostatnio zmieniony przez gripen 2016-05-09, 21:15, w całości zmieniany 2 razy
#10 Wysłany: 2015-12-07, 13:03
Podziękował za tak miłe słowa:)
Przemku- Twój pasek dalej jest noszony na zmianę z innymi..co prawda wyblakł nieco..ale to z mojej winy- chlapnęło mi się ropy deczko na niego..dostałem niezłego wku....przez to ale zapachu pozbyłem się- tyle ze nubuk bardziej już przez to wypłowiał od szorowania...mimo to dalej cieszy jak cieszył:) i pasuje jak ulał temu Orientu .