Pies czy kot?: pies
#14 Wysłany: 2015-01-16, 08:00
Widziałem ten zegar na żywo. We wszystkich wersjach kolorystycznych. I zrobił na mnie rewelacyjne wrażenie! IMHO w łapach wyglada jeszcze lepiej niż na katalogowych zdjęciach. Rewelacyjna powłoka AR sprawia, że zegarek wyglada jakby nie miał szybki Jedynym, w mojej ocenie, słabym punktem są gumowe paski. Niestety dołączanego parciaka nie widziałem. Ale zegar i zdjęcia rewelka! Graty!
#15 Wysłany: 2015-01-19, 21:37
Dorian06 napisał/a:
Fixxxer, zdjęcia fajne. Jak długo świeci
Parę godzin poświeci, ale nie jest to jakaś lumowa rewolucja
robinp napisał/a:
Widziałem ten zegar na żywo. We wszystkich wersjach kolorystycznych. I zrobił na mnie rewelacyjne wrażenie! IMHO w łapach wyglada jeszcze lepiej niż na katalogowych zdjęciach. Rewelacyjna powłoka AR sprawia, że zegarek wyglada jakby nie miał szybki Jedynym, w mojej ocenie, słabym punktem są gumowe paski. Niestety dołączanego parciaka nie widziałem. Ale zegar i zdjęcia rewelka! Graty!
Powłoka AR jest rzeczywiście bardzo dobra. Nie jest to może poziom Brajtka ale robi robotę.
Co do gumowego paska to w tym zegarku akurat mi się podoba. O dołączanym nato nie ma co wspominać, pasuje jak pięść do oka. Kolorystyka jest taka, że miał chyba pasować do każdej wersji kolorystycznej bo jest czarno-niebiesko-zielono-czerwony. W konsekwencji czego, nie pasuje do żadnego