Od dłuższego czasu zastanawiałem się jaki typ zegarków najbardziej mi podchodzi i jakie najbardziej mi się podobają. Po ciężkiej walce z lotnikami i wszystkimi innymi stwierdziłem, że jednak nurki to jest to I tak sobie oglądam, podziwiam i marze Wrzucam kilka nurków, które chciałbym mieć w hmm przyszłości.
Wrzucajcie swoje nurasy jak również te które Wam się podobają. Uwielbiam je oglądać
A tu moje 2 wodniaki:
Ostatnio zmieniony przez 2012-01-22, 13:34, w całości zmieniany 1 raz
Zupełnie przyzwoicie wykonany, ale jak sobie pomyślę ile Parnisów za niego mogłem kupić to mi się flaki przewracają. Możliwe że gdyby się trafił kupiec za jakiś rozsądny grosz to dało by się to odwrócić.
Blaz [Usunięty]
#6 Wysłany: 2010-02-24, 21:35
Przemku, Orsa to był zegarek od którego widoku zacząłem swoją przygodę z zegarkami, więc przyjmij do wiadomości, że codziennie Cię nienawidzę.
Jash [Usunięty]
#7 Wysłany: 2010-02-24, 22:00
U mnie poza nurasami raczej nic się nie liczy. Mam Monsterka, ale to i tak nie jest typ idealny. Moim marzeniem jest:
ale jak wiadomo to nigdy się nie spełni. Myślałem troche ostatnio o zakupie klonu Rolka w postaci Sztajnharta, ale z braku kasy musiałbym sprzedać Seiko i moje HTC, więc w sumie chyba odpuszczam.
Na drugim miejscu jest SBGA031: