Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#8 Wysłany: 2012-10-11, 20:25
Wycena .... cóż pachnie mi to handelkiem (cisnie się na siłe) Na alle.... no! Nie podejmę się pomocy choć wiem co to są za zegarki.
_________________ Pozdro!!!
Idzi [Usunięty]
#9 Wysłany: 2012-10-11, 20:42
[ Dodano: 2012-10-11, 21:44 ]
Nie chodzi o handel dostałem w spadku i nie wiem co mam kompletnie się na tym nie znam sprzedawać nie mam zamiaru bo to pamiatka po dziadku. Tylko czasem warto wiedzieć czy coś trzymać na widoku czy w sejfie
Spam [Usunięty]
#10 Wysłany: 2012-10-11, 20:52
...spokojnie możesz na widoku trzymać ... no zależy też od tego w jakiej okolicy mieszkasz ...a te kieszonki jak są na chodzie to do smarowania i spokojnie możesz wieszać na dewizce i z nimi chadzać...
Idzi [Usunięty]
#11 Wysłany: 2012-10-11, 20:55
[ Dodano: 2012-10-11, 21:57 ]
czyli większej warosci nie mają? A co jeśli chodzi o te bez imienne mają jakieś nazwy ??
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#12 Wysłany: 2012-10-11, 22:22
Bez obrazy Idzi ale to jest forum osób fascynujących się zegarkami, a nie wyceniajacych rzeczoznawców. Wpadasz na forum i od razu prosisz o wycenę sikorów. Dostajesz odmowę ale to Cię nie zraża tylko dalej chcesz wiedzieć czy "większej wartości nie mają". Nie zadałeś sobie trudu pewnie przejrzenia innych działów, a zapoznajac sie z nimi pewnie znalazłbyś zdjęcia części z prezentowanych przez Ciebie na fotach werków. Poczytaj coś, pobądź z nami, przekonaj do siebie kolegów i udowodnij przede wszystkim że pasjonują Cię zegarki - wtedy każdy Ci tu rękę poda i będzie służyć radą. Znaczna część kumotrów wie co to za mechanizmy i zegarki ale na ten moment nie sądzę abyś uzyskał wiecej informacji w tym temacie ponieważ nie interesuje nas bezpłatne poradnictwo dla osób pragnących sprzedać swoje zegarki. Chociaż pewnie "swoje" jest tu określeniem na wyrost bo każdy właściciel zna swoje zegary.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-11, 22:26, w całości zmieniany 4 razy