No dobra melepety wytrzymałem całe trzy miesiące w postanowieniu A więc będzie nowe EDC bo 5 zegarków to trochę mało To wszystko przez to forum jak widzę nowe zegarki to i mi się chce a że zrobiłem małą wyprzedaż paskową to za kilka dni będzie zegarek
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#102 Wysłany: 2014-03-24, 20:52
jak dojdą Apollon i Hexa, to obfocę dla porównania z Monsterkiem, może się coś Ci przypasuje
PS, bez Anitasa i MM tyż mam szyść i żodyn poza forum nie powie ale mało
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
bofff, Apollon na pewno świetny. Muszę kiedyś Tomka zegarki przymierzyć
[ Dodano: 2014-03-24, 20:58 ] bow, nie urwie, nie urwie Może tylko 18 cm w nadgarstku ale lubię poważne zegarki Ty nosisz na szmaciakach zegarki to nawet nie wiesz co to poważna waga
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-03-24, 20:59, w całości zmieniany 1 raz