Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#5330 Wysłany: 2020-10-30, 15:12
Erolek napisał/a:
Woytec napisał/a:
Gdzie takie online sprzedają?
Biję się w pierś. Wygląda na to, że model wyprzedany. Model Sekonda 1081.
Zainspirowałem się, bo znajomy nosi takiego od lat.
A marka rzeczywiście od rozpadu Związku Radzieckiego głównie wyspiarka, supermarketowa (Oczywiście z siedzibą w HK). Taki Pulsar cenowo/jakościowo.
Pozdrawiam
Eryk
Nie chwaląc się - taki jeden u mnie się (gdzieś) znajduje się... . Kosztował chyba z pół Parnisa, nic mu nie odpadło, pewnie bateria do wymiany - w poniedziałek poszukam w którymś wiadrze...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2020-10-30, 15:13, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#5333 Wysłany: 2020-11-02, 15:10
Mi też Sinn nie chce wylecieć z głowy. Nie wiem tylko czy 903, 103, jakaś limitka 103, któryś z giełdowych, czy lecieć na całość z EZM10. Z tym ostatnim jest ten problem, że odrobinę dołożę i będzie El Primero.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Mi też Sinn nie chce wylecieć z głowy. Nie wiem tylko czy 903, 103, jakaś limitka 103, któryś z giełdowych, czy lecieć na całość z EZM10. Z tym ostatnim jest ten problem, że odrobinę dołożę i będzie El Primero.
Obrazek
Dla mnie to jest właśnie problem z droższymi Sinn'ami, że płacisz już cenę premium a np. wskazówki są wykończone tak samo jak w najtańszych bazowych modelach