Nawigator wylądował w Opolu. Licznik dobił do 17200km No powiem wam, że się nie spodziewałem, że tak mi się on spodoba Pierwsze wrażenie duuuuużo lepsze niż się spodziewałem. Dla mnie póki co ewidentnie najlepszy z projektów chłopaków (żubra pomijam bo ma chrono )
Słoniu, jeszcze jedną przesyłkę dostaniesz zaraz z tego co widzę
Dostałem
Teraz z dwoma będę biegał jak Fazi A poważnie, to na zmianę będę biegał. Muszę wam chłopaki przyznać, że nawigator to wam wyszedł (a bałem się, że z pleamerem szans nie ma).
Ok, Navigator opuszcza Kraków ze stanem licznika 17388 km. Dziś pojechał do następnego z listy: emes71
Zdjęć nie będzie, bo nie
A co do spostrzeżeń...
1. To, że ładny, fajny itd. wszyscy wiedzą, więc nie ma co powtarzać
2. Wewnętrzny ruchomy ring obraca się wg mnie zbyt lekko. Często sam się przestawia od ruchów nadgarstka, albo o mankiet.
3. Luma świeci dużo słabiej niż w P.24 - pewnie ma to związek z kolorem masy.
4. Bardzo dobre wrażenie natomiast zrobił na mnie gruby, skórzany pasek GG. O niebo lepszy od cienkiego skórzanego jaki mam w P.24
Generalnie mógłbym posiadać
Dzięki za możliwość pomacania towaru
...a jako że towar macany należy do macanta, a macantów było wielu myślę, że na koniec należy drogą losową wybrać macanta właściwego i zegarek mu podarować
Ostatnio zmieniony przez soda 2015-05-26, 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot
Wiek: 53 Dołączył: 09 Paź 2011 Posty: 161 Skąd: Sosnowiec
#300 Wysłany: 2015-06-01, 19:58
Tak jest , dotarł , zapomniałem Ci napisać . Męczę go od czwartku , przed wysyłką dalej naskrobę kilka zdań na jego temat . Jedno muszę przyznać nosi się wyśmienicie