Pies czy kot?: pies
#198 Wysłany: 2016-06-19, 20:17
Bartek nadal nie odebrał wiadomości. Capek, wyślij mi dane do wysyłki. Jak Bartek nie odezwie się do jutra rana to do południa wyślę enigmę do Ciebie.
[ Dodano: 2016-06-19, 22:12 ]
Przy okazji czas na podsumowanie . Enigmę dzielnie nosiłem cały tydzień i wyciągam takie wnioski:
plusy:
- super wygodna i wykonana koperta!
- super nałożone ideksy,
- fajny pasek
minusy:
- wskazówka sekundnika po zerowaniu wraca "gdzie chce", dla mnie nie do przyjęcia w zegarku za tą cenę,
- mało czytelny, może to wina wypukłego szafiru?
Ogólnie to można z niego zrobić super zegar . Wstawcie automat, wywalcie chrono co uczyni go bardziej czytelnym i wzorujcie się na tym hamiltonie . Ogólnie szkoda marnować potencjał tak fajnej koperty
Pies czy kot?: pies
#200 Wysłany: 2016-06-20, 10:01
Capek, Enigma dziś pojedzie do Ciebie. Bartek nadal nie odebrał wiadomości.
[ Dodano: 2016-06-20, 14:43 ]
Pojechał przed 12:00, jutro powinien dotrzeć
#201 Wysłany: 2016-06-20, 15:47
Jazz- napisał/a:
Ogólnie to można z niego zrobić super zegar . Wstawcie automat, wywalcie chrono co uczyni go bardziej czytelnym i wzorujcie się na tym hamiltonie . Ogólnie szkoda marnować potencjał tak fajnej koperty
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Po kilku dniach noszenia zegarka mam mieszane uczucia. Z jednej strony bardzo fajny projekt, ale chyba bardziej pochodzi mi VC chrono. Może dlatego, że do mojej suchej łapy lepiej pasuje delikatniejszy zegarek.
Niemniej dziękuję chłopakom z GG za możliwość zapoznania się z ich zegarkami
Enigma jest u mnie. W czwartek powinna pojechać do kolejnej osoby.
[ Dodano: 2016-07-08, 22:37 ]
Czy ktoś może mi powiedzieć jak powinna wyglądać lista? Wg tej poniżej (ostatnia aktualna z poprzedniej strony tematu) powinienem wysłać Enigmę do Capka, sęk w tym że od niego ją dostalem. Teoretycznie teraz powinienem wysłać zegarek do pasti'ego, ale gdzie w tym wszystkim podział się suchydry?