Miałem w ręku wszystkie oprócz PADI. Na złotym jak najbardziej widać obwódki, chyba że ktoś ma problemy ze wzrokiem
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#1864 Wysłany: 2016-06-22, 12:56
meehoo napisał/a:
chyba że ktoś ma problemy ze wzrokiem
też miałem w ręku.
I podtrzymuję co napisałem - świeci się tylko z boku powierzchnia pionowa bo od góry jest zadrukowana.
A że złoty kolor jest łatwiej zauważalny to inna sprawa.
Niebieskiemu też można zrobić zdjęcie tak, żeby błyszczało, jak na fotce muchacho albo tu:
a, że jest to zrobione identycznie to można zobaczyć tu:
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#1867 Wysłany: 2016-06-24, 11:14
Na szczęście nie stać mnie na te które mi się podobają a GMT drugiego nie potrzebuję.
Niefajnie Krzysiek potraktował swoich fanów z forum jak limitkę robili - cenę ustalili za Malverna Slimline na 500 funtów, czyli tyle co za zwykłego. Później zrobili wyprzedaż zwykłego -30% w tym samym momencie co dostawę limitki, a teraz jeszcze limitkę pchają na wyprzedaż. Tak jakby Gerlach Submarinera za 600 sprzedawał a później jeszcze Żabole niesprzedane za tyle samo.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.