Widziałem, i się zastanawiałem czy to na 100% oryginał. Sądzisz Marcinie, że warto wziąć go od tego sprzedawcy? Zamieniłbym swego 8900 na rangemana w końcu
Widziałem, i się zastanawiałem czy to na 100% oryginał. Sądzisz Marcinie, że warto wziąć go od tego sprzedawcy? Zamieniłbym swego 8900 na rangemana w końcu
Nawet nie ma co się zastanawiać Możesz jeszcze link który wrzuciłem wkleić tutaj przy negocjacji:
TT powinno dać troszkę mniej. Mnie wyszedł prawie 1k z MWH z opłatami. Przy tym kursie dolara to bez szczurków wyszedłby niewiele mniej jakby był dostępny na MWH.
[ Dodano: 2015-03-04, 09:18 ]
gryson napisał/a:
Nawet nie ma co się zastanawiać Możesz jeszcze link który wrzuciłem wkleić tutaj przy negocjacji:
TT powinno dać troszkę mniej. Mnie wyszedł prawie 1k z MWH z opłatami. Przy tym kursie dolara to bez szczurków wyszedłby niewiele mniej jakby był dostępny na MWH. .
[ Dodano: 2015-03-04, 09:19 ]
debug
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#1617 Wysłany: 2015-03-04, 09:36
SEQNDUS to sprawdzony sprzedawca, przeze mnie też , dają normalna gwarancję od Zibi, jeśli nie uda się zbić bardziej ceny w TT, to jeśli ta cena Ci pasuje, bierz bez wahania
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#1619 Wysłany: 2015-03-04, 10:50
Jakbym był nastawiony na Rangemana to też bym brał, chociaż nadal próbuję wycyganić w normalnych pieniądzach Risemana. Strach pomyśleć jakie ceny będzie miał Rangeman jak zakończą jego produkcje