witam! Trafiłem na forum poprzez zakup Dzika - wiem że to brzmi co najmniej dziwnie ale to czysta prawda i nie łapię jeszcze większości rzeczy więc czy ktoś może mnie oświecić co znaczy EDC? to skrót od czego?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: kot
#24 Wysłany: 2012-02-08, 21:58
Every Day Carry - zegarek codzienny.
maciek [Usunięty]
#25 Wysłany: 2012-02-08, 21:59 Re: świeżak
ciniol napisał/a:
witam! Trafiłem na forum poprzez zakup Dzika - wiem że to brzmi co najmniej dziwnie ale to czysta prawda i nie łapię jeszcze większości rzeczy więc czy ktoś może mnie oświecić co znaczy EDC? to skrót od czego?
Every Day Carry. Zegarek codzienny, nieściągalny jak trzeba, to i przez miesiąc. Prysznicowalny, myjogarowy.
Serio najpierw kupiłeś Dzika????
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
w życiu bym nie wpadł, praszczajcie durakowi mam kilkadziesiąt zegarków ale nie spotkałem sie nigdy z takim określeniem. mam nadzieję że koledzy nie uznają z e moje motto jest w 100 % prawdziwe czego jestem przykładem
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
poprzez Dzika trafiłem na stronę Gerlacha a stamtąd na stronę China Watches, a Dzik no cóż .... zachciałem poszerzyć kolekcję o Made in Poland