6154, moim skromnym zdaniem na "blacie" źle nie wygląda a na nadgarstku dużo lepiej niż welded lug - choć tutaj też trzeba mieć łapię jak ukraiński drwal...
'
Pies czy kot?: pies Pomógł: 33 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Cze 2013 Posty: 2203 Skąd: Warszawa
#140 Wysłany: 2017-02-14, 14:25
prezesso napisał/a:
+2!
+3
rozmowy już w toku
właśnie welded lug ma l2l 52mm, a hornlug 55mm
z kolei welded jest szersza i optycznie nieco większa ale mi nie wystaje poza obrys
gentelmen na zdjęciu ma ewidentnie mniejszy nadgarstek
ta na zdjęciu to esdee imo - minimum 500 usd
Ostatnio zmieniony przez bofff 2017-02-14, 14:29, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 90 razy Wiek: 45 Dołączył: 24 Sie 2013 Posty: 9296 Skąd: Ostrów
#141 Wysłany: 2017-02-14, 14:31
Cytat:
Masakra
diver [Usunięty]
#142 Wysłany: 2017-02-14, 14:59
bofff napisał/a:
prezesso napisał/a:
+2!
+3
rozmowy już w toku
właśnie welded lug ma l2l 52mm, a hornlug 55mm
z kolei welded jest szersza i optycznie nieco większa ale mi nie wystaje poza obrys
gentelmen na zdjęciu ma ewidentnie mniejszy nadgarstek
Mistrzu a co tam z moją wodo... jeśli wolno to muszę zauważyć iż uszy sterczą, a nadgarstek nic do rzeczy nie ma
Przemek Ty naprawdę uważasz że ten zegar na tym nadgarstku co to jest na zdjęciu pokazany wygląda dobrze?
Uszy są w powietrzu i pewnie zegar "leży" na łapie na deklu a z doświadczenia wiem że taki "układ" jest kurewsko niewygodny do "transportowania" czasomierza w celu robienia lansu na dzielni
Koperta świetna ale wydaje mi się że "oryginalnie" był to patent na zegarek zakładany na kombinezon nurka a nie gołą łapę - to trochę tak jak z NAV B-UHR które zakładało się na rękaw kurtki pilota i wtedy było O.K. ale jak się taka kopertę na łapę założy to... lipa.