Na razie będziemy dyskutować o szczegółach zamówienia, a potem zrobimy listę. Chodzi o te naszywki:
Naszywka z nicią fluoroscencyjną ma wymiar 84x44mm. Można zamówić trochę mniejszą. Sama naszywka może być z rzepem lub bez rzepa. KOLORY TŁA to granat, ciemny szary oraz czarny. KOLOR RAMKI dowolny. Cena naszywki w tym wymiarze to 6 PLN, z rzepem 7 PLN.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-11-21, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
O czym tu dyskutować.
Bierem oba rodzaje, towarzycho się zapisuje na jeden rodzaj, albo na oba i szlus.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Blaz [Usunięty]
#4 Wysłany: 2011-10-11, 20:54
Poczekajta, bo zapomniałem!
Ta większa kosztuje 9 zł z rzepem. I może być dowolne tło, ale nie może być z nicią fluoroscencyjną. Taki dziwny układ. Z fluoroscencyjną tylko małe rozmiary. Nie wiem z czego to wynika.
A czy są jakieś limity zamówień? Jeżeli nie to zapisy, tylko szybko
Blaz [Usunięty]
#9 Wysłany: 2011-10-11, 21:02
Nie ma żadnych limitów. Zbieramy zamówienie. Każdy określa jaki kolor tła i ramki, jaki napis. Robię zamówienie, pewnie z tydzień potrwa zrobienie. A potem wysyłam indywidualnie do każdego.