#1 Wysłany: 2019-12-29, 16:30 Prośba o wsparcie w konkursie na Instagramie :)
Ośmielam się wrzucić trochę prywaty - biorę udział w konkursie foto na instagramie - temat przewodni BOKEH Ponieważ zasady pozwalają na udostępnianie linku do głosowania i próśb o wsparcie gdzie się da to z taką prośbą zwracam się również do Was Za poświęcenie chwilki na kliknięcie z góry serdecznie dziękuję Nie trzeba mieć konta na IG - głosowanie jest na zwykłej stronie www.
Obiecuję, że usunę ten post, żeby nie zaśmiecać wątku zaraz po nowym roku jak tylko zakończy się głosowanie. Jeśli może pobyć do tej pory tutaj - bardzo dziekuję
#6 Wysłany: 2019-12-29, 18:35
Woytec napisał/a:
Poszło ale różnice są spore...
Takie głosowanie jest bez sensu, bo nie świadczy o poziomie zdjęcia tylko umiejętności rozsyłania linków po znajomych ew. ilości tych znajomych w necie Pomijam, że jak ktoś nie ma oporów moralnych to kupi pakiet albo 5 po 100 głosów za 5$ i tak wygra.
To taki cykl konkursów tygodniowych, normalnie wybiera jury składające się chyba z 12-15 osób, ale tym razem jest nagroda od Undone i wymodzili takie głosowanie
Nic to próbuję sposobami jakie są oficjalnie dozwolone dlatego wielkie dzięki Panowie powyżej Ciech, Dorian06, Machu, Woytec i inni którzy być może dołączyli albo dołączą
#13 Wysłany: 2019-12-29, 23:16
Dzięki serdeczne wszystkim z postów wyżej
Nie napinam się oczywiście, to że system jest bez sensu, sami zachęcają po ogłoszeniu kwalifikacji do "szerowania" wśród znajomych i tak naprawdę powoduje to, że wygra ten kto ma więcej kontaktów w social mediach, wyszło dopiero jak już ogłosili kto wszedł do finału. Trochę szkoda odpuścić po prostu - raz jeszcze dzięki