_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies
#4 Wysłany: 2017-10-06, 13:05
Data mogłaby też pozostać, ale proponuję odwrócić jej kolory, nie kumam dlaczego, przy ciemnych tarczach świecą białe ringi datownika. Biało na czarnym na prawdę wygląda super.
A projekt bardzo mi się podoba. Będą inne bezele w opcji?
Nie wiemy. W przygotowaniu są jeszcze dwie kolejne, jedna w technologii wkładki hesalitowej, druga klasycznej ceramiki - w obu wypadkach niestety trzeba zrezygnować z ryflowań, które są całkiem fajne. Więc kombinujemy.
na tym proto dosc slabe te ryflowania - troche niedokladne i takie malo ostre.
Mysle, ze ceramika najlepiej by tu pasowala; stalowy bezel jakos mi nie konweniuje z calym projektem, ale moze to tylko mi.
Zegar bardzo fajny..data w negatywie zdecydowanie na tak...bezel mi pasuje....dla mua brakuje nakładanych indeksów takich jak w Monsterze...i jakiejś dedykowanej bransy
_________________ lepsze jutro było wczoraj