#1 Wysłany: 2009-08-27, 20:21 Fiyta Spacemaster LE
Fiyta jest spółką notowaną na tamtejszej giełdzie i ma wyłączność na dostawę zegarków dla taikonautów (czyli chińskich odpowiedników amerykańskich astronautów czy rosyjskich kosmonautów).
Chłopaki, o czym my mówimy ... Jaka "cena" ?!? Ile kosztuje najtańsze "uznane" V7750? A ile kosztuje w zegarku z kosmiczną metką ? Tu mamy kwiatka co niby że faktycznie w kosmos latał ... Ja wiem - Striełke możn akupić za 1200 zł - ale nią się nie wypada chwalić w Towarzystwie !
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#8 Wysłany: 2009-08-28, 09:00
Ja tam się ze Striełką obnoszę nawet w towarzystwie, Spinner świadkiem że moja Striełka przy jego wypasionych Sinach wcale nie wygląda jak uboga krewna.
Blaz [Usunięty]
#9 Wysłany: 2009-08-28, 09:03
Kolejny zegarek może być uznany za spacewatcha. Cieszy mnie to.
Sawim [Usunięty]
#10 Wysłany: 2009-08-28, 20:30
ALAMO napisał:
Chłopaki, o czym my mówimy ... Jaka "cena" ?!? Ile kosztuje najtańsze "uznane" V7750? A ile kosztuje w zegarku z kosmiczną metką ? Tu mamy kwiatka co niby że faktycznie w kosmos latał ... Ja wiem - Striełke możn akupić za 1200 zł - ale nią się nie wypada chwalić w Towarzystwie !
Owszem, zgoda, ale Speedy na Ebayu da sie kupić taniej. To tylko taka uwaga na marginesie ofc, że o strzałce nie wspomnę. Może "nielimitada" będzie przystępniejsza cenowo.... Oby!!
Wiesz, Speedyego taniejniż w naszej pszenno-buraczanej Ojczyźnie da się kupić w zasadzie wszędzie, poza Koreą Północną... Ale nie zmieni to faktu że zegarek kosztuje i tak 50% tego co inne o podobnej technologii/historii. Drogo jak za Chińczyka. Ae czy drogo za V7750 z kosmiczną metką ?
Sawim [Usunięty]
#12 Wysłany: 2009-08-28, 22:30
ALAMO napisał:
Wiesz, Speedyego taniejniż w naszej pszenno-buraczanej Ojczyźnie da się kupić w zasadzie wszędzie, poza Koreą Północną... Ale nie zmieni to faktu że zegarek kosztuje i tak 50% tego co inne o podobnej technologii/historii. Drogo jak za Chińczyka. Ae czy drogo za V7750 z kosmiczną metką ?
Widzisz, ja tego nie traktuje w kategorii Kitaj/Europa/Reszta Świata. Ot, po prostu, to dość drogi zegarek. Liczę na to, że może "nielimitda" będzie strawniejsza cenowo. Tyle