Muszę przyznać, że jak wcześniej byłem obojętny wobec tego zegarka, tak teraz uważam, że to świetny projekt. W swej prostocie jest urzekający. Chociaż bardziej podoba mi się Garda. Chciałbym obmacać na żywo. Świetną ma tarczę i dekiel
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#7 Wysłany: 2013-08-23, 00:15
Mnie się też garda bardziej podoba.
Ale rzeczywiście ma coś w sobie ten projekt. Pod warunkiem, że komuś się podoba to mam wrażenie, że jest "nienudzący się" .
Czego nie można imo powiedzieć o m20 - też fajna ale jednak to retro szybko się chyba znudzi.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Właśnie pamiętam, że chyba ktoś ze śląskiej ekipy miał Kurna, chyba muszę go od Ciebie na chwilkę przy okazji wypożyczyć (może nawet jakąś reckę bym napisał )
Właśnie pamiętam, że chyba ktoś ze śląskiej ekipy miał Kurna, chyba muszę go od Ciebie na chwilkę przy okazji wypożyczyć (może nawet jakąś reckę bym napisał )
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.