Alamo taki z ciebie esteta się zrobił, że chyba ostatnio brałeś korepetycje u Jacykowa
Sam jesteś gejuch
Ale powaga - brązak jest "malyna" Ten miszmaszowy - taki se, rzekłbym że "kincky"
Wybacz Bracie Jakubie, acz analizując dziesiątki projektów w celu uczynienia forumowca naszego, nabyłem cudownie poczucia estetyki nie zmieniawszy jednakoż uwielbienia do płci nadobniejszej ...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 5 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3547 Skąd: Warszawa
#18 Wysłany: 2010-09-02, 20:53
Co ja mogę powiedzieć znowu spadam z krzesła patrząc na to co można zrobić z gotowca Nie no idę na jebaja poszukać tanio zegar, który podda się mutacji
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 363 Skąd: Kraków
#27 Wysłany: 2010-09-03, 20:39
Super projekt. Wkurzyłem się (z zazdrości ), ale naprawdę to mnie wkur.. dopiero ten tekst:
kubama napisał/a:
Cały ten bałagan z 2 Rolkami i wcześniej 2 Pamami ogarnąłem na stole w kuchni przy pomocy 2 rąk i kilku pilników, papieru ściernego, zapalniczki, sosnowej deski, nożyka modelarskiego, podstawowych narzędzi zegarmistrzowskich (od Chińczyka za 20USD) i małego imadełka.
Zaczynam w kompleksy wpadać....
Wozu [Usunięty]
#28 Wysłany: 2010-09-03, 21:16
Wozu jest pod wrażeniem
mało Wozu jest w szoku
gratuluję zdolności manualnych
Bo za zegarki nienawidzę