Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#97 Wysłany: 2010-08-08, 00:36
Nie zaglądam na żadne inne fora oprócz zegarkowych, to nie wiem jak jest gdzie indziej, ale chyba tylko u Nas:
1. Moderator sam sobie dał ostrzeżenie
2. Przyznaje się ostrzeżenia po znajomości - czyli kto ma chody u zarządu dostaje bana
3. Dostający bana cieszy się z tego i chce więcej
4. Admin przeprasza użytkownika, że zdjął mu bana
5. Organizowane są tzw. "orgie ostrzeżeń"
Wiecie co, chorzy Wszyscy jesteście i za to kocham Nasze Forum
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Kwi 2010 Posty: 431 Skąd: Warszawa
#102 Wysłany: 2010-08-29, 00:11
Nie piszę dużo postów, choć na CW już jakiś czas jestem, ale to moje ulubione forum ze wszystkich forumów na świecie!
Niech nam żyje.... no, tyle lat, ile wlezie!
Moja szanowna Druga Połowa ma tego trochę dosyć, uważa że mi odbiło ale mimo wszystko dzielnie to znosi i kupuje mi już drugi zegarek (a jakże, Chiński!) na urodziny (pierwszy był na imieniny).
Przede wszystkim staram się czytać, a piszę jak już muszę - taki nieśmiały jestem
Poza tym pisanie jest u mnie ograniczane permanentnym brakiem czasu, no ale co robić.
Tak czy inaczej wszystko to dzięki Wam - gdyby nie to forum, zapewne nie zainteresowałbym się jakże ciekawymi Chińskimi zegarkami.
To by była wielka szkoda
Jeszcze nie załapałem się na żadne spotkanie, szkoda, ale mam nadzieję, że to nadrobię, bom bardzo ciekaw Kumoterstwa na żywo
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#103 Wysłany: 2010-08-29, 00:22
jerry, dzieki za miłe słowa , zapraszamy jak tylko masz czas i napisz nam jak sie noszą twoje zegarki , jak ruszą Warsiawskie spoty to damy znać na forum .
Dostajesz na ważne okazje chińskie zegarki ! to aż sie prosi by mieć urodziny i imieniny przynajmniej kilka razy w roku np. 12