Odpowiedz do tematu
:
Fajne, ten brąz mi się bardzo widzi.
:
Ty znalazłeś, czy córka?
Ratler Wściekły I napisał/a: |
a ja znalazłem ostatnio woreczek foliowy upchnięty w tę śniadaniówkę z której tak raczyłeś polewać z 4 nówka nie śmiganymi twoimi paskami ![]() ![]() |
Ty znalazłeś, czy córka?

FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
po pierwsze to córka ma zakaz grzebania w moich rzeczach i zna konsekwencje jego naruszenia, a po drugie Flati
to że lejemy na potęgę z siebie to jest imo ok ale polewanie z dziecka

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Się nie unoś, sam napisałeś, że w pudełku śniadaniowym było, więc samo się kojarzy z gryzieniem/jedzeniem
Ratler Wściekły I napisał/a: |
... to że lejemy na potęgę z siebie to jest imo ok ale polewanie z dziecka ![]() |
Się nie unoś, sam napisałeś, że w pudełku śniadaniowym było, więc samo się kojarzy z gryzieniem/jedzeniem

FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:

Nieczynne z powodu że zamknięte
:

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
Senkju Panowie.
Trochę się nazbierało, nie było kiedy wrzucać przez ostatni czas, tylko jakieś pojedyncze...

Trochę się nazbierało, nie było kiedy wrzucać przez ostatni czas, tylko jakieś pojedyncze...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Ten ostatni rozjechany mnie się bardzo widzi
To zwężane 24?

To zwężane 24?
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!

:
ak, to stare było 24/22 bodaj.
A rally zaczęte...
A rally zaczęte...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
A mi się widzi ten z przeszyciami niebiesko czerwonymi. Fajny.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, Do Hamiego możesz spróbować przypasować

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!

:
Odpowiedz do tematu
Sebastian, aż tak nowoczesny nie jestem
Do DB czarny z pomarańczowym szyciem byłby git tylko tam ciężko pasek jakiś wepchać

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91