Pies czy kot?: pies
#1 Wysłany: 2014-09-13, 22:25 GW-1400DJ-1A
Witam. Zegarek jak w temacie przywiozłem z Japonii 9 lat temu i super się sprawował. Od pół roku zaczął jednak mocno parować więc go rozebrałem i doszczelniłem silikonem co było gwoździem do trumny bo paruje mocno i do tego resetuje się co chwilę i zaczyna szukać fali radiowych. Jestem pewien że nie warto go naprawiać w serwisie a podoba mi się model CASIO GR-8900 1 http://www.crazytime.pl/p...-GR-8900-1.html ale nie znam tej strony. Czy zegarki, które sprzedają są oryginalne? Zastanawia mnie czy zegarek, który sobie upatrzyłem zniesie tyle samo co poprzedni stalowy? Czy model, który podałem do dobry wybór czy można kupić coś lepszego do 350pln?
Pomógł: 8 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 2508 Skąd: mam wiedzieć??
#2 Wysłany: 2014-09-13, 23:24
ja też nie znam strony ale podejrzewam że oryginalny. Na allegro też są po tyle a nawet taniej.
Co do wytrzymałości to podejrzewam ze wytrzyma, niezależnie od tego czy jest z plastiku czy stali, poza tym pewnie na stalowym bardziej widać ślady użytkowania. Z resztą raz na 10 lat można wydać te 300zł na nowy zegarek
-nie, ale k**wy przy trasie robiły szpaler.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11594 Skąd: Łódź
#4 Wysłany: 2014-09-14, 07:26
Znany i polecany sklep. Osoba też sprzedaję na alle. pod nickiem AdriAnoo89
Za czym klikniesz to prześledź całą ofertę g-shocków w tej cenie, będziesz miał zagwozdkę
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#6 Wysłany: 2014-09-14, 08:38
KrisDOA, idz do TimeTrendu. Przymierz wszystko co maja w ofercie. Pospisuj modele i szukaj wtedy w necie. Roznics cen miedzy TT a internetem ogromna. Czasem ktorys z kumotrow wrzuci G w dobrej cenoe. Np Olek
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP