co i jak to będzie kosztować.
Na razie nie mam odpowiedzi czekamy dalej.
https://www.spreenow.com/
pytanie czym oni to wyślą d polski czy przesyłka drogą lotniczą czy morską,żeby nie wpadło w ręce celników i nie dodali akcyzy,cła.
co i jak to będzie kosztować.
Na razie nie mam odpowiedzi czekamy dalej.
https://www.spreenow.com/
pytanie czym oni to wyślą d polski czy przesyłka drogą lotniczą czy morską,żeby nie wpadło w ręce celników i nie dodali akcyzy,cła.
Zwykle dowiaduję się o dokładnej wadze jak już kupię. Mój agent podaje listę rzeczy które są u niego, gotowe do wysyłki na stronie w serwisie WWW. Przy każdej pozycji jest waga. Można kliknąć co ma być umieszczone w paczce, wtedy widzę wagę całej przesyłki. Następnie widzę listę wyboru sposobu wysyłki wraz z kosztami. Klikam i paczka idzie do mnie
wandosu, spokojnie przeczytaj co napisałem wcześniej Dokładną wagę poznaję jak już coś kupię, chyba, że chcę kupić 250 g herbaty, to wiem ile będzie, ale może być zapakowana w pokaźną metalową puszkę i drewnianą skrzynkę, to zwykle widać na zdjęciach. Żeby nie było nie na temat forum, to zegarki także bywają pakowane z rozmachem, co wpływa na wagę Nie kupuję rzeczy które wyglądają na ciężkie takie jak np. akumulator do samochodu. Zwykle detaliczna przesyłka lotnicza jest w takim przypadku zbyt droga.
Kup coś małego na próbę to sprawdzisz co i jak. Jest ryzyko, jest zabawa
_________________ John Smith
Ostatnio zmieniony przez JohnSmith 2014-09-10, 21:49, w całości zmieniany 2 razy
symela [Usunięty]
#351 Wysłany: 2014-09-10, 22:12
lepiej się opłaca zakup 2 zegarków niż jednego,paczka jest niewielka a koszt zwiększa się o około 5 dolków,zakup jednego to koszt wysyłki około 15-18 dolków,a dwóch to 20-22 dolary ciężar około 0,60 koszt wysyłki do agenta jest w tej cenie
#353 Wysłany: 2014-09-11, 14:07
Dobrze trzeba na próbę coś kupić.
Z pośredników te dwie firmy są porządku;
.
ta jest łatwiejsza do opanowania
[/URL] http://www.c2345.com/
...................................................................
Ta trudniejsza
[URL=Dobrze trzeba na próbę coś kupić.
Z pośredników te dwie firmy są ok w porządku.
]Dobrze trzeba na próbę coś kupić.
Z pośredników te dwie firmy są ok w porządku.
Wysyłkę wybrać jak najtańszą, mniejsze prawdopodobieństwo dodatkowych opłat. ?
.
_________________ Szanujmy Las on zadba o Nas.
Ostatnio zmieniony przez wandosu 2014-09-11, 21:23, w całości zmieniany 3 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#356 Wysłany: 2014-10-23, 20:07
Jak nie działa - jak działa - myślę, że tak robisz, jak pokazałem: w zaznaczone pole wklekasz podany link, a potem dodajesz go do koszyka, po zaznaczeniu wszystkich opcji (tu: kolor tarczy)
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#359 Wysłany: 2015-03-04, 19:31
Zarejestrowałem się na https://www.spreenow.com/
mam w koszyku trzy rzeczy.
Zamówienie Razem 42.90 (USD 7,12)
Razem Płatny 0,00
........
Co mam teraz zrobić.
Po otwarciu płatność wyskoczyły trzy okienka
Pisze mi jak poniżej
wandosu, w pierwszym "okienku" wpisz hasło do Twojego konta w spreenow, to które podajesz na początku gdy chcesz się zalogować. W drugim okienku wpisz jakieś nowe hasło, będzie służyło do potwierdzania płatności (dodatkowe zabezpieczenie). W trzecim "okienku" wpisz jeszcze raz to samo co w drugim, dla potwierdzenia.
Czerwony komunikat: "Login Hasło jest nieprawidłowe" oznacza że w pierwszym "okienku" podałeś niewłaściwe hasło, które służy do zalogowania się w spreenow.
Twój problem zapewne bierze się z trochę niejasnego tłumaczenia na język polski, niestety jakość jest taka jak widać. Czasem trzeba się bardzo starać, żeby zrozumieć senes takiego tłumaczenia.